Tentang kita

Huizhou Greetech Electronics Co., Ltd. dibangun dari Zing Ear Group yang ditubuhkan pada tahun 1983. Pada tahun 2007, Greetech sebagai sebuah kilang mula menjalankan secara bebas pada industri suis mikro. Sepanjang sepuluh tahun yang lepas, Greetech telah berusaha dalam pembuatan, merancang dan memasarkan suis mikro.

Huizhou Greetech Electronics Co., Ltd. memfokuskan pada R & D dan pembuatan pelbagai suis mikro, suis auto, suis kalis air, suis tekanan, suis keyboard mekanik, bahagian auto tepat, penyambung telefon bimbit, dan pelbagai modul hubungan dan komponen terminal. Output tahunan suis & penyambung adalah kira-kira 250 juta keping.

Kami kini mempunyai lebih daripada 800 kakitangan yang bekerja di bangunan kilang seluas 35,000㎡. Jurutera kilang mempunyai pengalaman R & D profesional dalam suis & penyambung. Semua produk kami adalah keselamatan yang diluluskan oleh pasaran utama global. Pengilang kami telah mengesahkan sistem jaminan mutu ISO9001, ISO / TS16949 dan ISO14001. Pada masa ini, lebih daripada 80% produk kami dihasilkan & diuji oleh peralatan automatik untuk memastikan konsistensi kualiti.

Greetech bertujuan untuk memberi khidmat kepada rakan dan pelanggan kami di seluruh dunia, kami dijangka akan terus maju dengan penyertaan anda dan membuat kemajuan bersama lagi.


micro switch factory Chinamicro switch manufacture Chinamicro switch production line Chinamicro switch factorymicro switch Laboratory China

Buku pensijilan :

16949.png

micro switch Greetech Patentmicro switch Rosh and Reach Certificate


micro switch company